Noví členové odborné rady

S radostí oznamujeme rozšíření Odborné rady ASPOS o následující členy:

 

Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.

Zkušená odbornice a vědecká pracovnice v oboru chemie a analýzy potravin a výživy na VŠCHT v Praze 

Bc. Renáta Černá, DiS

Zkušená vedoucí školní jídelny v Dobřanech, nutriční terapeutka, podílela se na pilotním testování nového spotřebního koše

Mgr. Pavel Zeman

Dlouholetý poradce v oblasti financování, pracovněprávních vztahů a změn právních předpisů ve školství

Asociace kuchařů a cukrářů České republiky – Tomáš Popp, manažer asociace

Tomáš Popp je manažerem AKC, původně šéfkuchař, který se věnuje moderním trendům v gastronomii s důrazem na regionálnost, sezónnost a vysokou kvalitu surovin. V AKC má mimo jiné na starost i školní stravování a rozvoj vzdělávání v této oblasti.

 

Odborná rada ASPOS úzce spolupracuje s výkonným výborem a zajišťuje vysokou odbornou úroveň ASPOS.

Kompletní složení odborné rady