S radostí oznamujeme rozšíření Odborné rady ASPOS o následující členy:
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.
Zkušená odbornice a vědecká pracovnice v oboru chemie a analýzy potravin a výživy na VŠCHT v Praze
Bc. Renáta Černá, DiS
Zkušená vedoucí školní jídelny v Dobřanech, nutriční terapeutka, podílela se na pilotním testování nového spotřebního koše
Mgr. Pavel Zeman
Dlouholetý poradce v oblasti financování, pracovněprávních vztahů a změn právních předpisů ve školství
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky – Tomáš Popp, manažer asociace
Tomáš Popp je manažerem AKC, původně šéfkuchař, který se věnuje moderním trendům v gastronomii s důrazem na regionálnost, sezónnost a vysokou kvalitu surovin. V AKC má mimo jiné na starost i školní stravování a rozvoj vzdělávání v této oblasti.
Odborná rada ASPOS úzce spolupracuje s výkonným výborem a zajišťuje vysokou odbornou úroveň ASPOS.
Kompletní složení odborné rady