Výkonný výbor a odborná rada

Členové výkonného výboru

Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Uznávaná odbornice na oblast hygieny, HACCP, bezpečnosti potravin, dlouholetá předsedkyně ASPOS

Mgr. Adam Kilberger
Výkonný ředitel VIS Plzeň

Lukáš Doubek
Ředitel Jídelny.cz

MUDr. Vlastimil Bureš
Kromě medicíny dlouholetý specialista na daně a účetnictví

Ing. Vladimír Bureš
Zakladatel firmy VIS Plzeň, odborník na ekonomiku a management ve školním stravování

Členové odborné rady

Bc. Anna Packová
Dlouhé roky působila jako metodička školního stravování v Brně, následně pracovala ve Státním zdravotním ústavu opět převážně v oblasti školního stravování

Mgr. Alena Strosserová
Mnoho let pracuje v pozici metodičky školního stravování v Praze

Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.
Zkušená odbornice a vědecká pracovnice v oboru chemie a analýzy potravin a výživy na VŠCHT v Praze 

Bc. Renáta Černá, DiS
Zkušená vedoucí školní jídelny v Dobřanech, nutriční terapeutka, podílela se na pilotním testování nového spotřebního koše

Asociace kuchařů a cukrářů České republiky – Tomáš Popp, manažer asociace
Tomáš Popp je manažerem AKC, původně šéfkuchař, který se věnuje moderním trendům v gastronomii s důrazem na regionálnost, sezónnost a vysokou kvalitu surovin. V AKC má mimo jiné na starost i školní stravování a rozvoj vzdělávání v této oblasti.

Mgr. Pavel Zeman
Dlouholetý poradce v oblasti financování, pracovněprávních vztahů a změn právních předpisů ve školství