Chcete-li získat trvalý přístup ke všem informacím a využívat i mnoha dalších výhod, staňte se členem ASPOS. Zaregistrujte se

Vítáme Vás v roce 2021

čtvrtek 4. února 2021
journal-2850091_1920

Jako každý rok, i letos o Vás budeme pečovat a hlídat, co se děje na hřišti hromadného stravování. Pojďme se podívat, co se událo v roce 2020 a jak bude vypadat rok 2021 v ASPOSu.

Rok 2021 je v plném proudu, všichni jsme se po svátcích pomalu a jistě vrátili ke svým povinnostem. Je na čase představit si téma, ve kterém se ponese letošní rok zde, na ASPOSu.

 

Ještě než se k novému tématu dostaneme, pojďme si připomenout rok loňský - "Zdravý rok s ASPOSEM".

Každý měsíc jsme pro Vás sdíleli článek, který pojednával o fyzickém či psychickém zdraví a prevenci vzniku nemocí z povolání. Aniž bychom to v březnu, kdy jsme pustili do světa první článek, tušili, téma bylo pro rok 2020 více než příznačné.

Doufáme, že Vás články vzdělaly, inspirovaly a pomohly zvýšit kvalitu vašeho života.

 

Pojďme si zrekapitulovat, o čem jsme psali:

Pracovně lékařské prohlídky

Měření lokální svalové zátěže

Syndrom karpálního tunelu

Vznik nemoci z povolání

Syndrom vyhoření

Reakce organismu na práci v noci

Vhodná fyzická aktivita po práci

Správná regenerace a odpočinek po práci

 

I letos, v roce 2021, se můžete těšit na sérii inspirativních článků, které Vás tentokrát provedou světem sanitace.

Téma jsme uchopili jako celek. Podíváme se na sanitaci z vašeho pohledu a řekneme si, jak se zachovat v konkrétních situacích, kterým jste v poslední době vystaveni.

Články pro vás připravila společnost Cormen s.r.o. Ta je specialistou na sanitaci provozů hromadného stravování a my jsme moc rádi, že se stala novým partnerem právě naší Asociace společného stravování, z.s. 

Cormen ale není v ASPOSu úplným nováčkem. Jejich manažer pro hygienu, sanitaci a bezpečnost potravin, Jan Strejček, spolupracuje s ASPOSem již řadu let. Mohli jste ho potkat například na našich workshopech, kde školil právě na téma sanitace.

 

Když už mluvíme o Workshopech ASPOS

V únoru loňského roku jsme pro Vás uspořádali druhý ročník Praktických workshopů ASPOS. Připomeňme si, jak se minulý roční povedl a pojďme se společně těšit na ten letošní.

 

Celého workshopu se zúčastnilo 40 z Vás. Zúčastnili jste se workshopů, kde jste se seznámili s pravidly, jak sestavit vyvážený a chutný luštěninový oběd a společně s lektory ho uvařili. Pronikli jste do tajů Kalkulací cen jídel, prošli si hygienickým miniauditem přímo na jídelně a prohloubili své znalosti a dovednosti v oblastech HACCP a odpadů. Novinkou byl úvod do dietního stravování a v neposlední řadě jste se naučili, že řízení lidí může být hračka, když znáte správné postupy, jak na to. Sami jste si vybrali, jaká témata Vás zajímají a těch jste se zúčastnili.

 

I letos si vyberete přesně to, co vás zajímá - na 3. ročníku Praktických workshopů ASPOS.

Navíc jistě potěšíme všechny ty, na které se v minulých ročnících nedostalo nebo se nemohli dopravit do Prahy, kde se workshopy konaly. Letos proběhne celá akce on-line. A tak, ať jste, kde jste, budete se moci zúčastnit, z pohodlí Vašeho domova. 

Přihlášky a další informace zveřejníme v následujích dnech.

 

ASPOS, tak jak ho znáte

I nadále monitorujeme, co se děje ve světě hromadného stravování a přinášíme Vám důležité informace a novinky. Odpovídáme na všechny vaše dotazy. Po telefonu s vámi řešíme všechny vaše radosti i strasti. Na Facebookové stránce ASPOS pro vás sdílíme zajímavé příspěvky a pořádáme nové soutěže o skvělé ceny.

 

Těšíme se, co nám rok 2021 přinese a jsme rádi, že u toho budete s námi.

Váš ASPOS

 

Máte k nám nějaké přání či připomínku? Napište nám do diskuze pod tímto článkem.

 

 

 

 

Diskuze ke článku

Nikdo zatím článek nekomentoval. Buďte první.

Přidat komentář ke článku

Přihlášení

Zapomněli jste své heslo?

Nejste u nás přihlášení?

Registrace

  • přístup do neveřejné části webu
  • možnost stahování dokumentů
  • možnost přispívat do diskusí k odborným článkům
  • slevy pro členy na různé akce a vybrané produkty
Registrace >